Glutenfri spinattærte

En uimodståelig madtærte

Vores glutenfri spinattærte er ikke bare skøn at skue, den smager også vidunderligt og er nem at lave. Perfekt til frokost eller middag, server den sammen med en frisk salat, og du har det perfekte glutenfri vegetarmåltid. En smagfuld vegetarmadtærte med spinat og ost.

1 stor form60 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

  • 180 g Semper Mix med Fiber (3 dl)
  • 1/2 dl olie
  • 3/4 dl koldt vand
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 lille æggeblomme
  • 2 dl mælk
  • 1 dl piskefløde
  • 3 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 2 store håndfulde bladspinat
  • 2 dl mellemlagret ost, reven

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200 grader.

  2. Bland samtlige ingredienser i en skål, og smuldr det godt med fingrene, indtil du har en fin dej.

  3. Tryk dejen ud i en springform, ca. 24 cm i diameter.

  4. Forbag tærtebunden i ca. 10 minutter.

  5. Lav så æggestanden: Pisk mælk, piskefløde, æg, salt og peber sammen.

  6. Opvarm en stegepande med smør, og svits spinaten, så den bliver lidt blød, kom den i formen sammen med osten, og kom æggestanden over.

  7. Bages midt i ovnen i ca. 25 minutter, indtil tærten har en fin gylden farve.

 

Tips! Lad tærten hvile lidt før servering, så er den nemmere at skære ud. 

Hjem / Opskrifter / Glutenfri spinattærte