Glutenfri snitter i to varianter

Glutenfri snitter med svensk skagenröra og rogn eller kantareller og parmesan.

4-6 pers20 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Snitter med svensk skagenröra med løjrom

4-6 skiver Semper Toasty Fiber
500 g rejer
1 dl mayonnaise
1 dl creme fraiche
½ bundt dild
1 citron
1 knivspids salt
1 knivspids sort peber
4-6 spsk løjrom
Dild til pynt

Snitter med kantareller med parmesan og timian

4-6 skiver Semper Toasty Fiber
150 g kantareller
2 - 3 spsk smør
2 spsk olivenolie
½ dl revet parmesan
salt
sort peber
timian til pynt

Sådan gør du

Snitter med svensk skagenröra med løjrom

  1. Pil rejerne, tag lidt fra til pynt og hak restengroft.
  2. Bland rejerne med mayonnaise og crème fraiche i en skål.
  3. Hak dilden fint, men gem lidt til pynt. Riv lidt citronskal og pres ca 1 tsk saft. Tilsæt dild, citron og smag til med salt og peber.
  4. Smør blandingen ud på Toasty Fiber smurt med smør, skiverne skæres i mindre stykker.
  5. Top med løjrom, dild, sort peber og et par hele rejer. 

Snitter med kantareller med parmesan og timian

  1. Steg svampene på en tør stegepande til al væsken er fordampet!
  2. Tilsæt smør og olivenolie og steg til de får en fin gylden farve. Smag til med salt og peber.
  3. Fordel svampene på Toasty Fiber smurt med smør, skær skiverne i mindre stykker.
  4. Top med parmesan og frisk timian.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri snitter i to varianter