Glutenfri skrædderkager

Bagt glutenfri fræsere. De fleste af de bedste, de er helt friskbagte. Du er velkommen til at have en god ost og måske en sprød peber på toppen.

445 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Mix, Mix med fiber, Grov mix eller Fin mix
1/2 dl Semper Pofiber
3 1/2 dl vand
1/2 dl olie
50 g gær
2 tsk. salt
2 tsk. brødkrydderier, f.eks. fennikel, anis eller kommen
2 spsk. sirup

Sådan gør du

  1. Varm vand og olie til ca. 37°C. Rør gæren ud i væsken.

  2. Tilsæt salt, brødkrydderier og sirup. Ælt Pofiber og melblandingen ind i dejen (gem 1 spsk. melblanding til udrulning af dejen) i ca. 3 minutter. Brug dejkroge eller en køkkenmaskine.

  3. Lad dejen hæve i ca. 20 minutter.

  4. Ælt dejen godt sammen og del den i 4 stykker. Kom dejen på en plade med bagepapir og tryk den ud til runde kager på ca. 1 cm i tykkelsen.

  5. Lad brødet hæve i yderligere 20 minutter. Sæt ovnen på 225°C.

  6. Bag i ovnen i ca. 20 minutter.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri skrædderkager