Brød og boller
Glutenfri madbrød
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
Allerbedst friskbagt - måske med en god skive ost og en sprød peber på toppen.
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
4Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Varm vand og olie til ca. 37° C. Rør gæren ud i væsken.
Tilsæt salt, brødkrydderier og sirup. Ælt Pofiber og melblandingen ind i dejen (gem 1 spsk. melblanding til udrulning af dejen) i ca. 3 minutter. Brug dejkroge eller en køkkenmaskine.
Lad dejen hæve i ca. 20 minutter.
Ælt dejen godt sammen og del den i 4 stykker. Kom dejen på en plade med bagepapir og tryk den ud til runde kager på ca. 1 cm i tykkelsen.
Lad brødet hæve i yderligere 20 minutter. Sæt ovnen på 225° C.
Bag i ovnen i ca. 20 minutter.