Glutenfri skrædderkager

Allerbedst friskbagt - måske med en god skive ost og en sprød peber på toppen.

445 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

1 pakke Semper Mix, Semper Mix med Fiber, Semper Grov Mix eller Semper Fin Mix

½ dl Semper Pofiber

3 ½ dl vand

½ dl olie

50 g gær

2 tsk. salt

2 tsk. brødkrydderier, fx fennikel, anis eller kommen

2 spsk. sirup

Sådan gør du

  1. Varm vand og olie til ca. 37° C. Rør gæren ud i væsken.

  2. Tilsæt salt, brødkrydderier og sirup. Ælt Pofiber og melblandingen ind i dejen (gem 1 spsk. melblanding til udrulning af dejen) i ca. 3 minutter. Brug dejkroge eller en køkkenmaskine.

  3. Lad dejen hæve i ca. 20 minutter.

  4. Ælt dejen godt sammen og del den i 4 stykker. Kom dejen på en plade med bagepapir og tryk den ud til runde kager på ca. 1 cm i tykkelsen.

  5. Lad brødet hæve i yderligere 20 minutter. Sæt ovnen på 225° C.

  6. Bag i ovnen i ca. 20 minutter.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri skrædderkager