Glutenfri madbrød, opskrift fra Semper Glutenfri
Brød og boller

Glutenfri madbrød

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Allerbedst friskbagt - måske med en god skive ost og en sprød peber på toppen.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Varm vand og olie til ca. 37° C. Rør gæren ud i væsken.

  2. Tilsæt salt, brødkrydderier og sirup. Ælt Pofiber og melblandingen ind i dejen (gem 1 spsk. melblanding til udrulning af dejen) i ca. 3 minutter. Brug dejkroge eller en køkkenmaskine.

  3. Lad dejen hæve i ca. 20 minutter.

  4. Ælt dejen godt sammen og del den i 4 stykker. Kom dejen på en plade med bagepapir og tryk den ud til runde kager på ca. 1 cm i tykkelsen.

  5. Lad brødet hæve i yderligere 20 minutter. Sæt ovnen på 225° C.

  6. Bag i ovnen i ca. 20 minutter.

Bruges i opskriften
Semper Pofiber - kartoffelfiber som kan bruges som glutenfri rasp

POFIBER

Semper Glutenfri Mix en glutenfri melblanding

MIX GLUTENFRI