Glutenfri scones med safran

Lige så velegnet til weekendmorgenmad som til eftermiddagste.

1560 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

4 dl Semper Mix med Fiber
50 gram smør, stuetemperatur
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
1 dl vaniljekvark
1 spsk honning
1 gram safran
En knivspids salt
hasselnødder eller mandler (valgfrit)

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 250 ° C.

  2. Bland alle tørre ingredienser i en skål, tilsæt smør og ælt til en smuldrende dej.

  3. Tilføj mælk, vaniljekvark og honning, rør sammen. 

  4. Put mel på dine hænder og del dejen i ca. 15 lidt flade boller.

  5. Drys med finthakkede hasselnødder eller mandler.

  6. Bag bollerne i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil de er gyldne.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri scones med safran