Glutenfri sandwich med bagte tomater og bønnehumus

4 stk15 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

4 stk Semper Square
2 klynger tomater 
3 spsk olivenolie
sort peber

Bønnehumus:

1 pakke hvide bønner - forkogte
2 fed hvidløg
olivenolie
2 spsk hakket oregano
Lidt presset citron
salt og sort peber

Forskellige sorter spirer eller karse omkring 50 gram. Prøv den røde Shiso karse.

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200 grader, gerne på grillfunktion.

  2. Læg tomater i et ovnfast fad og hæld lidt olivenolie, salt og peber hen over. Bag tomaterne i ca 20 min. Tag dem ud og lad dem afkøle før de kommer i sandwichen.

  3. I mellemtiden kan du lave din bønnehumus.

  4. Hæld bønnerne i et dørslag, skyl med lidt koldt vand. Blend bønnerne med presset hvidløg, olivenolie, oregano, citronsaft, salt og peber til en grov bønnehummus.

  5. Fordel bønnehumus omhyggeligt på brødet og top med nogle tomater og lidt brøndkarse! Hæld gerne lidt olivenolie over før servering.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri sandwich med bagte tomater og bønnehumus