Glutenfri sandwich med bagte tomater og bønnehummus

En lækker sandwich

4 stk15 minutter
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

4 stk Semper Toasty Fiber

2 ranker cherrytomater på stilk

3 spsk olivenolie

sort peber

Bønnehummus: 

1 dåse/brik hvide bønner - forkogte

2 fed hvidløg

olivenolie

2 spsk hakket oregano

Lidt presset citron

salt og sort peber 

forskellige sorter spirer eller karse, ca 50 gram.

 

Tip! Prøv fx den røde Shiso karse.

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C, gerne på grillfunktion.

  2. Læg tomater i et ovnfast fad og hæld lidt olivenolie, salt og peber hen over. Bag tomaterne i ca 20 minutter. Tag dem ud og lad dem afkøle før de kommer i sandwichen.

  3. I mellemtiden kan du lave din bønnehummus. Hæld bønnerne i et dørslag, skyl med lidt koldt vand.

  4. Blend bønnerne med presset hvidløg, olivenolie, oregano, citronsaft, salt og peber til en grov bønnehummus.

  5. Fordel bønnehummus jævnt på brødet og top med nogle tomater og lidt brøndkarse! Hæld gerne lidt olivenolie over før servering.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri sandwich med bagte tomater og bønnehummus