Glutenfri safranscones

Perfekt til juledagenes morgenbord

Lige så velegnet til weekendmorgenmad som til eftermiddagste.

6 stk25 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

4 dl Semper Mix med Fiber
50 gram smør, stuetemperatur
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
1 dl vaniljekvark
1 spsk honning
1 gram safran
Et nip salt
hasselnødder eller mandler (valgfrit)

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 250 ° C.

  2. Bland alle tørre ingredienser i en skål (gem lidt mel til at forme bollerne med), tilsæt smør og ælt til en smuldrende dej.

  3. Tilføj mælk, vaniljekvark og honning, rør sammen. 

  4. Pudr hænderne med mel og del dejen i ca. 6 lidt flade boller.

  5. Drys med finthakkede hasselnødder eller mandler.

  6. Bag bollerne i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil de er gyldne.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri safranscones