Kendt og elsket

Glutenfri roulade

Ingredienser:

Blanding nummer 1 (mørk):

 

200 g blødt smør

1½ dl sukker

1 dl kakao

8 dl Semper Ren Havre

½ dl stærk kaffe eller espresso

 

Blanding nummer 2 (lys):

 

150 g blødt smør

1½ dl sukker

5 dl Semper Ren Havre

1 spsk vaniljesukker

2 dl kokosflager

½ dl mælk

 

Sådan gør du:
1.Start med at piske smør og sukker sammen til blanding nummer 1 i en skål for sig.

2. Gør det samme med blanding nummer 2 i en skål for sig.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser i de to separate skåle og bland med fingrene til en jævn dej. 

3. Rul blanding nummer 1 ud mellem to stykker bagepapir ca. 25 cmx35 cm. Gør det samme med blanding nummer 2.
4. Placer blanding nummer 2 oven på blanding nummer 1 og rul sammen til en roulade. Rul rouladen sammen på den lange led ved hjælp af bagepapiret.

5. Lad rouladen afkøle i køleskabet i 1-2 timer til den er helt kold.

6. Hæld perlesukker ud på en bageplade og rul rouladen over, så hele ydersiden bliver pyntet med sukker.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Glutenfri roulade