Glutenfri rødbedeburger

Et lækkert alternativ til den tunge burger.

6 stk40 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

6 stk Semper Fiber Giants
1 dl Semper Pofiber
3 dl Semper Havregryn
5 kogte rødbeder
200 g tofu
1 løg
1 dl chiafrø
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ potte frisk basilikum
salt og peber

Eksempel på fyld:
tomatskiver, gerne gule
salat
spirer, gerne rødbedespire

Dressing:
1 dl god olivenolie
1 potte mynte
3 spsk citronjuice
salt
sort peber

Sådan gør du

  1. Riv eller mix rødbederne.

  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det grundigt. Tilsæt lidt vand, hvis det føles for tørt.

  3. Lad farsen trække i et stykke tid før du steger.

  4. Gør dressing klar i mellemtiden - hæld alle ingredienser i en skål og blend med en stavblender til en grøn dressing! Smag til med salt og peber.

  5. Form farsen til 6 bøffer.

  6. Steg dem ved medium varme i ca. 4 minutter på hver side.

  7. Grill brødet og top derefter underdelen med salat, spirer og tomatskiver. Tilsæt lidt dressing, rødbedebøffen og til sidst overdelen. 

Hjem / Opskrifter / Glutenfri rødbedeburger