Glutenfri rødbedebøffer

En god vegetarburger

Et lækkert alternativ til den tunge burger.

630 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

6 stk Semper Fiber Giants
1 dl Semper Pofiber
3 dl Semper Havregryn
5 kogte rødbeder
200 g tofu
1 løg
1 dl chiafrø
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ potte frisk basilikum
salt og peber

Eksempel på fyld:
tomatskiver, gerne gule
salat
spirer, gerne rødbedespire

Dressing:
1 dl god olivenolie
1 potte mynte
3 spsk citronjuice
salt
sort peber

Sådan gør du

  1. Riv eller mix rødbederne i en foodprocessor.

  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det grundigt. Tilsæt lidt vand, hvis det føles for tørt.

  3. Lad farsen trække i et stykke tid før du steger.

  4. Gør dressing klar i mellemtiden - hæld alle ingredienser i en skål og blend med en stavblender til en grøn dressing! Smag til med salt og peber.

  5. Form farsen til 6 bøffer.

  6. Steg dem ved medium varme i ca. 4 minutter på hver side.

  7. Grill brødet og top derefter underdelen med salat, spirer og tomatskiver. Tilsæt lidt dressing, rødbedebøffen og til sidst overdelen. 

Hjem / Opskrifter / Glutenfri rødbedebøffer