Hjemmelavet pizza uden gluten
Middag

Glutenfri pizzadej #17

Anmeldelser

(34 votes)

(34 votes)

Den bedste pizza er den hjemmelavede pizza – og det er slet ikke svært at lave sin egen pizzadej. Det er desuden en hyggelig aktivitet, du kan lave i køkkenet sammen med venner og familie, hvor man hver især kan toppe sin egen glutenfri pizzabund med sine yndlingstoppings. Prøv at lave en sprød og glutenfri pizzadej allerede i aften – så meget bedre end hentepizzaen!

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    2 små pizzaer
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 250° C.

  2. Bland vand med gær i en skål, indtil gæren er opløst.

  3. Tilsæt olie, salt, Semper Grov Mix og bagepulver, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 4 minutter.

  4. Del dejen i to boller, og lad dem hvile under et klæde i 10 minutter, inden du ruller dem ud til runde pizzaer.

  5. Top med dine favoritter, fx tomatsovs, spinat, basilikum, mozzarellaost og parmesan, og bag på nederste rille af ovnen i ca. 8 minutter.

  6. Tip! Få en ekstra sprød pizzabund – brug bagepapir på en varm plade.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Grov Mix en glutenfri grov melblanding

GROV MIX