Glutenfri pizzadej

En pizzadej udover det sædvanlige

Den bedste pizza er den hjemmelavede pizza – og det er slet ikke svært at lave sin egen pizzadej. Det er desuden en hyggelig aktivitet, du kan lave i køkkenet sammen med venner og familie, hvor man hver især kan toppe sin egen glutenfri pizzabund med sine yndlingstoppings. Prøv at lave en sprød og glutenfri pizzadej allerede i aften – så meget bedre end hentepizzaen!

2 små pizzaer30 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

  • 240 g Semper Grov Mix (4 dl)
  • 1 1/2 dl vand
  • 10 g gær
  • 2 spsk. olie
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. bagepulver

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 250 grader.

  2. Bland vand med gær i en skål, indtil gæren er opløst.

  3. Tilsæt olie, salt, Semper Grov Mix og bagepulver, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 4 minutter.

  4. Del dejen i to boller, og lad dem hvile under et klæde i 10 minutter, inden du ruller dem ud til runde pizzaer.

  5. Top med dine favoritter, fx tomatsovs, spinat, basilikum, mozzarellaost og parmesan, og bag på nederste rille af ovnen i ca. 8 minutter.

 

Tips! Få en ekstra sprød pizzabund – brug bagepapir på en varm plade.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri pizzadej