Glutenfri priogger
Middag

Glutenfri pirogger

Anmeldelser

(7 votes)

(7 votes)

Et helt måltid i én lille, velduftende pakke. Smager skønt nybagte og med en god salat til. De er også praktiske at have i fryseren til travle dage og madpakken.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    12 stk
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225° C.

  2. Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie og salt. Kom melblandingen i og bland sammen.

  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 15 minutter. Lav fyldet imens.

  4. Brun løg og hakket kød i en stegepande. Rør hele tiden rundt. Kom basilikum, krydderier og fedtfattig ymer i farsen. Lad det køle af.

  5. Ælt dejen og rul den ud til 12 runde kager (ca. 10 cm i diameter).

  6. Fordel fyldet (ca. 2 spsk.) på hver runde kage. Fold sammen til halvmåner. Tryk kanterne til med en gaffel. Kom piroggerne på en plade med bagepapir.

  7. Pensl piroggerne med et sammenpisket æg eller lidt vand. Bag i ovnen i ca. 12 minutter.

  8. Lad piroggerne køle af på en bagerist. Server gerne med en god salat til.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Mix Fiber - en glutenfri melblanding fra Semper med fiber

MIX FIBER

Semper Glutenfri Mix en glutenfri melblanding

MIX GLUTENFRI