Glutenfri pastaret

Opskriften indeholder salcicciapølse, og dermed er retten stort set krydret på forhånd. En smart genvej til en middag med fuld knald på både farver og smag.

445 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

4 portioner Semper Penne Tricolore
2 røde peberfrugter, halveret
2 salcicciapølser, fjern pølseskindet
3 fed hvidløg, hakket i skiver
5 spsk god olivenolie
1 bundt salvie, groft hakket
salt og peber

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200°C.

  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  3. Bag peberfrugterne hele i ovnen i ca. 15 minutter, indtil de er bløde. Lad dem køle af i ca. 10 minutter. Skræl peberfrugterne og fjern kernehuset.

  4. Steg pølsekød og hvidløg i olivenolie. Skær peberfrugterne i strimler og kom dem i sammen med salvie.

  5. Tilsæt pasta og rør rundt. Smag til med salt og peber.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri pastaret