Glutenfri pasta linguine med avocado

En cremet pastaret.

130 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

150 g Semper ECO Linguine
2 avocado
1 fed hvidløg, grofthakket
Saften af ½ citron
1 dl persille
1 dl parmesanost, revet
Olivenolie
Salt og peber
Cherrytomater med kvist

Topping: Nødder eller frø

Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Sæt ovnen på 200° C
  3. Fordel cherrytomaterne med kvist på en plade med bagepapir. Hæld olivenolie og salt og peber over.
  4. Bag cherrytomaterne i ovnen i ca. 10-15 min
  5. Mix avocado, hvidløg, citronsaft, persille og ost i en foodprocessor.
  6. Hæld kogevandet fra pastaen.
  7. Bland avocadomixet med pastaen.
  8. Servér sammen med de bagte tomater, revet ost og top med olivenolie samt dine favoritnødder. 

Hjem / Opskrifter / Glutenfri pasta linguine med avocado