Glutenfri pandekager

Tynde og sprøde

Det er nemt at lave en glutenfri pandekagedej – og resultatet bliver bare godt! Server dine glutenfri pandekager, som du vil: Lav mættende crepes, klassiske pandekager med syltetøj, eller en lækker pandekagetærte med flødeskum og friske bær. Opskriften kan også bruges til blinis.

8-10 stk30 min
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Hæld Semper Boghvede & Teff mel i en skål, tilsæt salt.

  2. Smelt smørret, og lad det køle af.

  3. Tilsæt mælken til melblandingen lidt ad gangen, og rør med et piskeris, så du får en helt klumpfri, tynd dej.

  4. Tilsæt de let piskede æg, og slut af med smørret.

  5. Steg tynde pandekager i smør, og spis dem med din yndlingsmarmelade.

 

Tips! Læg de kolde pandekager sammen med flødeskum og bær til en god pandekagetærte.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri pandekager