Glutenfri over-natten-grød med havre

Perfekt til alle syvsovere. Forbered grøden aftenen inden. Næste morgen behøver du blot at åbne køleskabet og pynte grøden med dine yndlingsbær, så er der serveret.

115 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 dl Semper Havregryn
1 dl glutenfri havremælk eller anden plantebaseret mælk
1 spsk chiafrø
2 spsk jordnøddesmør
1 spsk honning

Forslag til topping:
Jordbær, hindbær, bananskiver eller granola

Sådan gør du

  1. Bland havremælk, chiafrø, jordnøddesmør og honning sammen i et glas eller en glasbeholder.

  2. Tilsæt havregryn, rør rundt og sørg for at havregrynene er helt dækket af mælk. Luk beholderen/glasset med et låg eller køkkenfilm, stil grøden i køleskabet natten over.

  3. Godmorgen! Tag låget af, pynt med drys efter eget valg og nyd en god start på dagen.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri over-natten-grød med havre