Glutenfri morgengranola

Ristet granola med smag af kokos, nødder & kanel. En skøn start på dagen!

645 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

8 dl Semper Havregryn

3 dl kokosflager

2 dl cashewnødder, groft hakkede

1 dl græskarkerner

2 dl mandler, groft hakkede

1 dl hørfrø

½ dl solsikkefrø

1 tsk kanel

1 tsk kardemomme

1 ½-2 dl kokosolie

1 dl flydende honning

 

Booster efter eget valg:

1 tsk superfood-pulver, fx bærpulver

1 spsk rå kakao

 

OBS! Hele solsikkefrø og hørfrø kan indeholde spor af gluten!



Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 150° C.

  2. Bland havregryn, kokosflager, cashewnødder, græskarkerner, mandler, hørfrø, solsikkefrø, kanel, kardemomme og eventuelt en valgfri booster i en skål.

  3. Tilsæt kokosolie og honning. Grynblandingen skal være dækket af olie og honning.

  4. Spred blandingen ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag. Bag i ovnen i ca. 30 minutter. Husk at røre rundt i blandingen hvert 10. minut for at opnå en jævn gyldenbrun farve. Lad granolaen køle af, og opbevar den i en glasbeholder eller metaldåse.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri morgengranola