God morgengranola
Morgenmad

Glutenfri morgengranola

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Ristet granola med smag af kokos, nødder & kanel. En skøn start på dagen!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    6
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 150° C.

  2. Bland havregryn, kokosflager, cashewnødder, græskarkerner, mandler, hørfrø, solsikkefrø, kanel, kardemomme og eventuelt en valgfri booster i en skål.

  3. Tilsæt kokosolie og honning. Grynblandingen skal være dækket af olie og honning.

  4. Spred blandingen ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag. Bag i ovnen i ca. 30 minutter. Husk at røre rundt i blandingen hvert 10. minut for at opnå en jævn gyldenbrun farve. Lad granolaen køle af, og opbevar den i en glasbeholder eller metaldåse.