Glutenfri morgenbrød

Let dej at arbejde med

Når du længes efter hjemmebagt morgenbrød, skal du gribe til denne opskrift. Dejligt bløde og luftige, nemme at bage, da de ikke kræver så mange ingredienser (ikke æg og mælk). Vi tør godt love, at disse boller hurtigt bliver en morgenmadsfavorit, for hvem siger nej tak til boller, der er færdige på 1 time?

20 stk1h
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

● (1 pakke, cirka 8 dl) 500 g Semper Mix med Fiber, gem 2 spsk

● 3 1/2 dl vand

● 1 pakke gær

● 1/2 dl olie

● 1 tsk. salt

Sådan gør du

1. Sæt ovnen på 230 grader.

2. Hæld lunkent vand i en skål, og opløs gæren heri.

3. Tilsæt olie, salt og derefter Semper Mix, men gem 2 spsk. til senere. Arbejd dejen sammen i 5 minutter i en køkkenmaskine med dejkrog.

4. Form 10 runde boller ved hjælp af koldt vand på hænderne, og drys mel over.

5. Lad dem hæve i 30 minutter under et klæde, og snit dem evt. med en skarp lille kniv.

6. Bag derefter bollerne midt i ovnen i ca. 15 minutter, indtil de har en fin gylden farve.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri morgenbrød