Glutenfri mokka roulade

En klassisk roulade med et blidt strejf af mokka.

830 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Blanding nummer 1 (mørk):
200 g blødt smør
1½ dl sukker
1 dl kakao
8 dl Semper Ren Havre
½ dl stærk kaffe eller espresso

Blanding nummer 2 (lys):
150 g blødt smør
1½ dl sukker
5 dl Semper Ren Havre
1 spsk vaniljesukker
2 dl kokosflager
½ dl mælk

Sådan gør du

1.Start med at piske smør og sukker sammen til blanding nummer 1 i en skål for sig.
2a. Gør det samme med blanding nummer 2 i en skål for sig.
2b. Tilsæt de øvrige ingredienser i de to separate skåle og ælt med fingrene til en jævn dej.
3. Rul blanding nummer 1 ud mellem to stykker bagepapir ca. 25 cmx35 cm. Gør det samme med blanding nummer 2.
4. Placer blanding nummer 2 oven på blanding nummer 1 og rul sammen til en roulade. Rul rouladen sammen på den lange led ved hjælp af bagepapiret.
5. Lad rouladen afkøle i køleskabet i 1-2 timer til den er helt kold.
6. Hæld perlesukker ud på en bageplade og rul rouladen over, så hele ydersiden bliver pyntet med sukker.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri mokka roulade