Glutenfri lyse boller/baguetter, sprøde udenpå
Brød og boller

Glutenfri lyse baguettes

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Nu kan du brillere med nybagte boller – her er opskriften på glutenfri boller som forgylder din morgen. Du kan vælge at bage små lyse boller eller baguetter. Resultatet – et saftigt brød, sprødt udenpå og herligt luftigt indeni. Gør dine morgener gyldne med denne opskrift. Hvis du får brød til overs, kan du nemt fryse dem ned.

  • Tilberedningstid
    75 minutter
  • Portioner
    10 stk
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 230° C

  2. Opløs gæren i lunkent vand, tilsæt salt, olie, Semper Pofiber og Semper Mix.

  3. Bland i maskine med dejkrog i 5 minutter, indtil dejen er jævn.

  4. Fordel dejen på et meldrysset bord, og kom mel ovenpå.

  5. Skær 10 rektangulære boller ud, og læg dem på en plade. Lad dem hæve ca. 30 minutter under et klæde.

  6. Bag dem så i ovnen i ca. 15 minutter, til de har en fin gyldenbrun farve.

  7. Tip! Rul ud til to baguetter i stedet for boller. De skal have lidt længere tid i ovnen.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Mix en glutenfri melblanding

MIX GLUTENFRI

Semper Pofiber - kartoffelfiber som kan bruges som glutenfri rasp

POFIBER