Glutenfri lyse boller/baguetter

Sprøde udenpå, bløde indeni

Nu kan du brillere med nybagte boller – her er opskriften på glutenfri morgenmadsboller som forgylder din morgen. Du kan vælge at bage små lyse boller eller baguetter. Resultatet – et saftigt brød, sprødt udenpå og herligt luftigt indeni. Gør dine morgener gyldne med denne opskrift. Hvis du får brød til overs, kan du nemt fryse dem ned.

10 stk75 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 230 grader.

  2. Opløs gæren i lunkent vand, tilsæt salt, olie, Pofiber og Semper Mix.

  3. Bland i maskine med dejkrog i 5 minutter, indtil dejen er jævn.

  4. Fordel dejen på et meldrysset bord, og kom mel ovenpå.

  5. Skær 10 rektangulære boller ud, og læg dem på en plade. Lad dem hæve ca. 30 minutter under et klæde.

  6. Bag dem så i ovnen i ca. 15 minutter, til de har en fin gyldenbrun farve.

 

Tips! Rul ud til to baguetter i stedet for boller. De skal have lidt længere tid i ovnen.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri lyse boller/baguetter