Glutenfri linguine frutti di mare

Pasta med havets og Italiens lækkerier!

4 pers30 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

Semper Linguine ECO eller Semper Linguine Fiber
1 kg friske muslinger, godt vasket
300 g cherrytomater, halveret
3 fed hvidløg, presset
lidt hakket persille
1 lille chili, skiver
½ dl olivenolie
1 dl hvidvin

Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningerne.

  2. Steg hvidløg og chili i olie i et minut.

  3. Tilsæt de øvrige ingredienser, kog på høj varme i tre minutter.

  4. Kog pastaen al dente, dræn og tilsæt pastaen til musling -og tomat blandingen.

  5. Lad det simre med muslingerne i et minut, salt let og server på dybe tallerkener. (Muslingerne er færdige, når de har åbnet sig)

Hjem / Opskrifter / Glutenfri linguine frutti di mare