Den klassiske middagsret som er elsket af både store og små

Glutenfri lasagne

Lasagne (4 personer)

Ingredienser:

9-12 store Semper Glutenfri Lasagnepladder
500 g oksekødsfars
1 løg
1-2 fed hvidløg
400g moste tomater
2 dl vand
2 spsk tomatpuré
Salt og peber
2 tsk oregano
Timian
1 spsk smør til stegning

Bechamelsause
2 spsk smør
2 spsk Semper Mix
5 dl mælk
Salt og peber

Topping:
1 dl ost, revet


Sådan gør du:
1. Sæt ovnen på 200 grader.


Kødfarsen:
1. Hinhak løget og steg det af det på panden i smør.
2. Tilsæt tomatpuré og kødfarsen på pandne. Brun til kødfarsen er gennemstegt.
3. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det koge på lav varme i ca. 10-15 minutter.

Bechamelsause
1. Smelt smørret i en kasserolle. Tilsæt mel og rør rundt.
2. Pisk og tilsæt mælken lidt af gangen.
3. Kog blanding op og lad sausen koge under piskning i 3-5 minutter eller til sausen er tyk og kraftig. Smag til med salt og peber.

Lasagne:
1. Smør et ovnfast fad. Fordel bechamelsause, lasagnepladder og kødfars. Afslut med bechamelsause og ost.
2. Gratiner i ovnen i ca 40 min.
3. Top med frisk timian, cocktailtomater og ruccola.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Glutenfri lasagne