Glutenfri landbrød

En rustik allroundbrød, der er god til salater og supper, perfekt til bruschetta, varm makrel, eller når du bare ønsker en simpel ostemakrel.

1 brød45 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Landbrødmix inkl. tørgær
3 1/2 dl vand, fingervarmt
1/2 dl olivenolie

Sådan gør du

  1. Afmål vand og olie i en skål.
  2. Tilsæt melblanding og tørgær. Bland godt, gerne i en røremaskine.

  3. Hæld dejen ud på en plade med bagepapir. Form til et rundt brød.

  4. Dæk dejen til med køkkenfilm og lad den hæve i 30 minutter. Sæt ovnen på 250°C.

  5. Rids brødet med en skarp kniv. Sæt brødet ind ovnen og skru ned på 225°C.

  6. Bag i ovnen i ca. 25 minutter.

  7. Lad brødet køle af et par timer, inden du skærer det ud.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri landbrød