Glutenfri knækbrødssnitter med rødbedehumus

En farveglad snitte

En vegetarisk snitte som også er god som snack. Rødbederne giver humusen en god smag og en fin lyserød farve. Sammen med fetaosten bliver det en rigtig god smagsoplevelse. Et rigtigt frisk pust til frokosten eller på buffeten.

10 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

  • 3 kogte, skrællede rødbeder
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ½ dl kogte kikærter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. stødt sort peber.

Sådan gør du

1. Skær rødbederne i skiver.

2. Skræl hvidløgene, og bland rødbeder, hvidløg og kikærter.

3. Dryp olien i, og smag til med salt og peber.

Server rødbedehumusen på Spisknäcke med surdeg med fetaost, china rose spirer eller rødbedespirer og drejet bolchebede.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri knækbrødssnitter med rødbedehumus