Glutenfri knækbrødssnitter med rødbedehummus

En farveglad snitte

En vegetarisk snitte som også er god som snack. Rødbederne giver hummusen en god smag og en fin lyserød farve. Sammen med fetaosten bliver det en rigtig god smagsoplevelse. Et rigtigt frisk pust til frokosten eller på buffeten.

10 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

3 kogte, skrællede rødbeder
2 fed hvidløg
2 ½ dl kogte kikærter
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
¼ tsk. stødt sort peber

Semper knækbrød fx Semper Spisbrød

Sådan gør du

1. Skær rødbederne i skiver.

2. Skræl hvidløgene, og bland rødbeder, hvidløg og kikærter.

3. Dryp olien i, og smag til med salt og peber.

Server rødbedehummusen på Semper Spisbrød med fetaost, china rose spirer eller rødbedespirer og drejet bolchebede.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri knækbrødssnitter med rødbedehummus