Glutenfri knækbrødspizza med to forskellige slags fyld

Stolte svenske og italienske smagstraditioner i skøn forening. En enkel opskrift, der smager så fuglene synger.

2 store halvdele20 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Semper knækbrød

GRÆSK VARIANT
1-2 spsk tomatpuré
1 pakke fetaost
1/2 rødløg
6-7 sorte oliven
salt og peber
Olivenolie

Pyntes efter bagning med:
2 håndfulde rucola
1 håndfuld spinat

ITALIENSK VARIANT 
1-2 spsk tomatpuré
150 g prosciutto
1/2 pære
Parmesan eller Västerbottensost, revet
salt og peber
olivenolie

Pyntes efter bagning med:
2 håndfulde rucola

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200°C.

  2. Kom et tyndt lag tomatpuré på knækbrødet.

  3. Pynt med valgfrit fyld. Dryp olivenolie over.

  4. Anbring knækbrødspizzaerne på en plade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 10 minutter.

  5. Tag pizzastykkerne ud, pynt med bladgrønt og server straks.


Tip! Drys gerne med ristede nødder og friske krydderurter.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri knækbrødspizza med to forskellige slags fyld