Brød og boller

Glutenfri knækbrød

Anmeldelser

(3 votes)

(3 votes)

Bag dit eget glutenfri knækbrød og tilføj alle dine yndlingsfrø. Her bestemmer du helt selv, hvor store stykkerne skal være.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    1 portion
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Bland havregryn og alle frø og kerner sammen i en skål.

  2. Bland olie, vand og salt sammen og tilsæt til frøene og kernerne.

  3. Tilsæt Pofiber og Grov melmix til resten af ingredienserne og ælt dejen sammen kortvarigt.

  4. Tænk på at den skal være omtrent som en grov mørdej, og tilsæt en smule mere mel, hvis det behøves.

  5. Rul dejen tyndt ud mellem to stykker bagepapir og skær eller tryk den ud i den ønskede form. Drys med blå birkes og sesamfrø. Den kan også blot bages som et helt stort knækbrød, og når det er færdigt kan det knækkes i ukurante stykker, som vist på billedet.

  6. Bag dem ved 170 grader i ca 30 minutter – bagetiden varierer alt efter hvor tynde knækbrødene er, så hold øje.

  7. Lad dem køle af på en rist, de skal være helt kolde, før de lægges i en lufttæt dåse.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Grov Mix en glutenfri grov melblanding

GROV MIX

Havregryn 500 gram fra Semper Glutenfri

HAVREGRYN