Kager og sødt
Glutenfri kammerjunker
Anmeldelser
(10 votes)
(10 votes)
En sommerklassiker til din koldskål.
Tilberedningstid
1,5 timePortioner
2Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Bland mel, sukker, bagepulver og vaniljesukker i en skål.
Rør det kolde smør i melet med håndmikserens dejkroge indtil massen er helt ensartet.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen sammen, inden den rulles til ruller på ca. 3 cm’s bredde, pakkes ind i bagepapir og lægges i køleskabet en times tid.
Tænd ovnen på 170˚ C og skær dejen ud i skiver på ca. 1 cms tykkelse og læg på en bageplade og bag kammerjunkerne først 15 minutter, hvorefter der skrues ned på 60˚ C og kammerjunkerne tørres færdige på ca 50-60 minutter.
Lad dem køle helt af på en rist.