Glutenfri kammerjunker- opskrift
Kager og sødt

Glutenfri kammerjunker

Anmeldelser

(10 votes)

(10 votes)

En sommerklassiker til din koldskål.

  • Tilberedningstid
    1,5 time
  • Portioner
    2
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Bland mel, sukker, bagepulver og vaniljesukker i en skål.

  2. Rør det kolde smør i melet med håndmikserens dejkroge indtil massen er helt ensartet.

  3. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen sammen, inden den rulles til ruller på ca. 3 cm’s bredde, pakkes ind i bagepapir og lægges i køleskabet en times tid.

  4. Tænd ovnen på 170˚ C og skær dejen ud i skiver på ca. 1 cms tykkelse og læg på en bageplade og bag kammerjunkerne først 15 minutter, hvorefter der skrues ned på 60˚ C og kammerjunkerne tørres færdige på ca 50-60 minutter.

  5. Lad dem køle helt af på en rist.

Bruges i opskriften
Semper Fin Mix en glutenfri melblanding

FIN MIX

Semper Pofiber - kartoffelfiber som kan bruges som glutenfri rasp

POFIBER