Glutenfri kagebund

Perfekt hver eneste gang!

Denne opskrift hjælper dig med at bage den perfekte glutenfri kagebund, perfekt luftig og tilpas kompakt, så du får en helt perfekt kagee. Med denne basisopskrift på glutenfri kagedej, kan du bage mange forskellige tærter. Prøv selv!

1 kage, ca. 10 portioner1h
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

  • 180 g Semper Fin Mix (3 dl)

  • Semper Pofiber (til at drysse formen)

  • 6 æg

  • 2 1/2 dl sukker

  • 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 180 grader.

  2. Pisk æg og sukker med håndmikser i mindst 10 minutter, til blandingen er hvid og luftig.

  3. Sigt Semper Fin Mix blandet med bagepulver i, og vend det, indtil dejen er helt jævn og fin.

  4. Smør, og pudr en springform, ca. 24 cm, med Pofiber. Hæld dejen i formen, og bag midt i ovnen i ca. 35 minutter.

  5. Test med en strikkepind, om bunden er færdig, men undgå at åbne ovnen inden, da kagen i så fald falder sammen. Lad kagen køle helt af.

 

Tips! Tilsæt skræl (det yderste af skrællen, ikke det hvide) fra 1 usprøjtet appelsin eller citron til dejen.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri kagebund