Glutenfri isbombe

En festilig dessert

En klassiker med en god overraskelse i bunden.

860 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

1 pakke Semper Triple Chocolate Cookies
2 liter vaniljeis
1 liter hindbærsorbet
Bær og kager til pynt

Sådan gør du

  1. Dæk indersiden af en plastikskål (som rummer ca. 2 liter) med plastfolie. Fold plastfolien over kanterne.
  2. Fyld skålen med vaniljeis, men efterlad et hul i midten af skålen, stor nok til at placere en mindre skål i.
  3. Placer en mindre skål i midten for at lave en glat uddybning. Fjern den lille skål igen og placer den store plastikskål i fryseren i ca. 30 minutter.
  4. Tag isen ud af fryseren. Fyld uddybningen med hindbærsorbet.
  5. Knus cookies og placer dem på toppen af isen så det danner en bund. Stil isen i fryseren til den er gennemfrossen.
  6. Tag isen ud af skålen og placer den på et fad. Pynt med bær og kager.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri isbombe