Glutenfri isbombe

En klassiker med en god overraskelse i bunden.

860 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Triple Chocolate Cookies
2 liter vaniljeis
1 liter hindbærsorbet
Bær og kager til pynt

Sådan gør du

  1. Dæk indersiden af en plastikskål (som rummer ca. 2 liter) med plastfolie. Fold plastfolien over kanterne.

  2. Fyld skålen med vaniljeis.
  3. Efterlad et hul i midten af skålen, stor nok til at placere en mindre skål i.

  4. Placer en mindre skål i midten for at lave en glat uddybning. Fjern den lille skål igen og placer den store plastikskål i fryseren i ca. 30 min.

  5. Tag isen ud af fryseren. Fyld uddybningen med hindbærsorbet.

  6. Knus cookies og placer dem på toppen af isen så det danner en bund. Stil isen i fryseren til den er gennemfrossen.

  7. Tag isen ud af skålen og placer den på et fad. Pynt med bær og kager.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri isbombe