Glutenfri hvidløgsbrød

Det perfekte som tilbehør

Lav glutenfri hvidløgsbrød i moderne udgave med mozzarella og persille. Passer både til forret, på buffét eller som tilbehør til suppe. Mums!

6 stk30 minutter
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Minibaguetter
50 g smør
1 pakke mozzarella
1 fed hvidløg
Persille
1 knivspids salt

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180° C
  2. Bland smør, hvidløg og salt i en skål og smelt det i mikrobølgeovnen. Hak persille og tilsæt det i smørblandingen.
  3. Skær ca 2 cm tykke sektioner i baguetterne diagonalt og gør det samme i den modsatte retning.
  4. Åben brødet forsigtigt. Fordel smørblandingen og mozzarellaost i brødets revner.
  5. Fordel baguetterne ud på en bageplade med bagepapir. Læg et stykke folie over.
  6. Bag baguetterne i ovnen i ca 15 minutter.
  7. Tag folien af og lad baguetterne brunes i ca 5-10 minutter.
  8. Serveres direkte fra ovnen med godt tilbehør.

 
 

Hjem / Opskrifter / Glutenfri hvidløgsbrød