Glutenfri hindbærruder

Søde, gode og smukke hindbærruder

6-945 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Bund:
1 dl Semper Havregryn
1 dl cashewnødder
20-25 dadler, udstenede
½ tsk kardemomme

Fyld:
1 dl cashewnødder, blødgjort
1 dåse kokosmælk
1 tsk vaniljesukker
½ lime, saften
2 spsk honning eller ahornsirup

Hindbærfyld:
2,5 dl hindbær
1 spsk honning eller ahornsirup

Sådan gør du

  1. Blødgør cashewnødder som skal anvendes til fyld
  2. Læg bagepapir i en 20x20 cm kvadratisk form
  3. Fjern stenene fra dadlerne
  4. Blend dadler, tørre cashewnødder og havregryn til en dej i en foodprocessor
  5. Fordel dejen i formen til hele bunden er dækket
  6. Stil formen i fryseren mens du forbereder fyldet
  7. Blend de blødgjorte cashewnødder. Skrab det øverste lag af kokosmælken af og tilsæt til nødderne. Blend til det bliver en glat og cremet dej.
  8. Tilsæt honning/ahornsirup, limesaft og vaniljesukker og blend.
  9. Fordel dejen over nøddebunden
  10. Bland hindbær og honning/ahornsirup med en stavblender. Tilføj et tyndt lag over fyldet
  11. Anvend en skarp kniv eller grillpind og lav et mønster i kagen ved at lave "8-taller"
  12. Stil kagen i fryseren i ca 2-3 timer
  13. Tag kagen ud et stykke tid før serveringen. Opskær i den ønsket form og server med friske bær og hvid chokolade

Hjem / Opskrifter / Glutenfri hindbærruder