Glutenfri havremælk

Hvis du vil lave din egen havremælk, får du brug for en saftsi, en blender og nogle ekstra glasflasker. Glem ikke at bruge glutenfri havregryn til din havremælk!

7 dl20 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

3 1/2 dl Semper Havregryn
2 spsk. kokosolie
1 liter vand
1 tsk. honning
En knivspids salt

Booster efter eget valg:
1 drys gurkemeje, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

  1. Varm kokosolien op, så den bliver flydende.

  2. Blend olie, havregryn, vand, honning og salt i et par minutter.

  3. Si mælken gennem saftsien, vrid og pres al væsken ud. Bland efter ønske din booster i mælken og blend. Hæld på flasker og opbevar koldt. Glem ikke at ryste flasken inden brug. Mælken kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet.


Tips! Brug din hjemmelavede havremælk i over-natten-grød og Frozen yoghurt.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri havremælk