Glutenfri havregrynskugler med dadler

De små, runde klassikere, her i en udgave med lidt mere bid.

1030 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

3 dl Semper Havregryn
12 friske dadler, udkernede
3-4 spsk rå eller almindelig kakao
3/4 dl glutenfri havremælk eller anden plantebaseret mælk
1 1/2 spsk kokosolie
2 spsk stærk kaffe
en knivspids flagesalt

Valgfri booster:
1 spsk gojibær

Pynt:
hakkede græskarfrø og pistacienødder, krymmel eller kakao

Sådan gør du

  1. Hak dadlerne i mindre stykker.

  2. Blend til en ensartet masse sammen med de øvrige ingredienser.

  3. Tril til kugler og rul i den ønskede pynt. Kom i køleskabet.


Tip! Kuglerne kan sagtens opbevares i fryseren.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri havregrynskugler med dadler