Glutenfri havregrød

Grød er en fantastisk spise! Det mætter godt, er nemt at variere og kan boostes med frugt, bær og nødder.

110 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 dl Semper Havregryn
2 dl vand
1 drys salt

Tips til topping:

  • Syrligt og krydret: Drys med revet æble, kanel, mandler og en smule honning
  • Sødt og eksotisk: Mos en banan i grøden. Pynt med ferskenskiver og pekannødder
  • Farvestrålende og sprødt: Kog grøden sammen med nogle bær (eller bærpulver) for en flot farve, pynt med hakkede valnødder

Sådan gør du

  1. Bland vand, havregryn og salt i en gryde.

  2. Lad det koge op og skru herefter ned for varmen. Rør rundt og lad det koge i nogle minutter, indtil grøden er blevet tyk.

  3. Pynt med en toppings efter eget valg.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri havregrød