Glutenfri havregrød

Grød er fantastisk!

Grød er en fantastisk spise! Vil du have en god start på dagen? Så skal du prøve vores glutenfri havregrød. Den er sund, mætter godt og kan boostes med frugt, bær og nødder.

110 minutter
Average: 3.5 (2 votes)
2 Stemmer

Ingredienser

1 dl Semper Havregryn
2 dl vand
1 knivspids salt

Tips til smagsbooster:

  • Syrligt og krydret: Drys med revet æble, kanel, mandler og en smule honning
  • Sødt og eksotisk: Mos en banan i grøden. Pynt med ferskenskiver og pekannødder
  • Farvestrålende og sprødt: Kog grøden sammen med nogle bær (eller bærpulver) for en flot farve, pynt med hakkede valnødder

Sådan gør du

  1. Bland vand, havregryn og salt i en gryde.

  2. Lad det koge op og skru herefter ned for varmen. Rør rundt og lad det koge i nogle minutter, indtil grøden er blevet tyk.

  3. Pynt med en smagsbooster efter eget valg.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri havregrød