Glutenfri gulerodsbrød

Bag ét stort brød eller små kuvertbrød

Bage glutenfri gulerodsbrød Saftigt brød, der smager godt med en lagret ost eller god marmelade. Vælg selv om du vil bage ét stort brød eller flere små kuvertbrød.

20 brød1 time
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Fin Mix, Semper Grov Mix eller Semper Mix.
4 dl vand
½ dl olie
½ pakke gær (25 g)
2 dl gulerødder, fintrevet
2 dl boghvedeflager
2 spsk. sirup
1 tsk. salt

Obs! Hele solsikkefrø og hørfrø kan indeholde spor af gluten!

Sådan gør du

  1. Varm vand og olie til 37° C. Rør gæren ud i heri.

  2. Tilsæt gulerødder, boghvedeflager, sirup og salt. Kom melblandingen i og rør rundt til en jævn masse.

  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.

  4. Sæt ovnen på 250° C.

  5. Ælt dejen godt og kom den på en plade med bagepapir i små klatter. Dejen skal være løs. Lad dejen hæve tildækket i ca. 10 minutter.

  6. Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri gulerodsbrød