Glutenfri grillet sandwich

Opskrift på en garantere succes! En glutenfri grillet sandwich med avocado og pocheret æg.

4 stk20 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

4 skiver grillet Semper Toasty havre
4 æg
1 spsk eddike
Salt og peber
8 stk cocktail tomater
2 avocado
1 nip tørret chiliflakes
brøndkarse til at toppe med

Sådan gør du

  1. Start med at pochere ægget. Kog vandet op. Tag af blusset præcis når det koger og tilsæt eddike og salt. Slå et æg ud i en kop. Rør rundt i gryden så det laver er hvirvel. Hæld derefter forsigtigt ægget i så det holder sammen. Hvis ikke ægget holder sammen kan du bruge skeen. Lad ægget være i vandet i lidt tid, ca. 3-4 minutter. Tag ægget op med en hulske. Æggeblommen skal være lidt cremet i konsistensen.
  2. Læg tomaterne i en stegepande med lidt olivenolie og rist/steg dem hurtigt ved middel til høj varme.
  3. Læg de grillede brødskiver på et skærebræt , læg en halv avocado på hver skive, mos med en gaffel.
  4. Læg æg, tomat på, og top med chiliflakes og brøndkarse! Til sidst skal sandwichen have lidt salt, peber og olivenolie.

 

Hjem / Opskrifter / Glutenfri grillet sandwich