Glutenfri granola

Skøn granola der passer perfekt på yoghurt eller parfait.

425 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Yoghurt (ca 1 stor spiseske til hver person)
Friske bær
Granola

Granola:
7 dl Semper Havregryn
1 spsk kanel
1 spsk kakao
0,5 spsk kardemomme
3 spsk rapsolie
2 spsk honning

Nøddeblanding:
2 dl mandel
2 dl cashewnødder
1 dl hasselnødder
1 tsk kanel
1 spsk honning

Topping:
2 dl kokoschips

Sådan gør du

1. Sæt ovnen på 200° C.
2. Bland havregryn, kardemomme, kanel, kakao, honning, vand og olie.
3. Rist havregrynsblandingen i ovnen i ca. 20 minutter. Rør rundt i det engang i mellem. 
4. Rist nødderne nogle minutter på en varm pande. Top med kanel og honning. 
5. Bland de ristede nødder med havregrynsblandingen. 
6. Tilsæt kokoschips, bland og kom granolaen i en lufttæt beholder. 

Hjem / Opskrifter / Glutenfri granola