Skøn granola der passer perfekt på yoghurten eller din parfait

Glutenfri granola


Ingredienser

Havregrynsblanding:
7 dl Sempers Ren Havre
1 spsk kanel
1 spsk kakao
½ spsk kardemomme
3 spsk rapsolie
2 spsk honning


Nøddeblanding:
2 dl mandler
2 dl cashewnødder
1 dl hasselnødder
1 tsk kanel
1 spsk honning


Topping:
2 dl kokoschips


Sådan gør du:
1. Sæt ovnen på 200° C.
2. Bland havregryn, kardemomme, kanel, kakao, honning, vand og olie.
3. Rist havregrynsblandingen i ovnen i ca. 20 minutter. Rør rundt i det engang i mellem.
4. Rist nødderne nogle minutter på en varm pande. Top med kanel og honning.
5. Bland de ristede nødder med havregrynsblandingen.
6. Tilsæt kokoschips, bland og kom granolaen i en lufttæt beholder.

Granolaen smager fantastisk til din favorit yoghurt eller som topping på en parfait.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Glutenfri granola