Glutenfri grøn Superfoodpizza

Fuld af superfoods -helt fri for gluten!

6 små pizza30 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Pizzadej:
1/2 dl Semper Pofiber
450 g blomkål (eller broccoli)
3 æg
havsalt

Grøn topping:
3 håndfulde frisk spinat
2 fed hvidløg -fint hakket
1/2 dl græskarkerner
1 dl olivenolie
1 dl parmesan, revet
1 håndfuld persille
1 zucchini, i tynde skiver
bladgrøntsager, karse eller ærteskud til topping
2 glas grøn pesto á 190 g

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200°C.
  2. Del blomkålen og blend til en coucous lignende konsistens (alternativt kan du også anvende færdige blomkålsris).
  3. Bland blomkål, æg og Semper Pofiber til en dej. Smag til med salt.
  4. Udbred dejen på bagepapir på to plader. Form 6 små runde pizzaer.
  5. Forbag blomkålsbundene i ovnen i ca 10 minuter til de er gyldne.
  6. Lav samtidige den grønne topping ved at blande alle ingredienser sammen.
  7. Tag blomkålsbundene ud af ovnen. Bred den grønne topping ud over bundene. Slut af med en spiseske pesto på hver bund. 
  8. Bag bundene i yderligere 7–8 min.

Top evt. med flere bladgrøntsager.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri grøn Superfoodpizza