Glutenfri grøn lasagne

Med hjemmelavet glutenfri pastadej

Lasagne lavet på hjemmelavet glutenfri pastadej.

445 minutter
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Pastadej:
3 ½ dl Semper Mix eller Semper Mix med Fiber
½ dl olie
1 dl vand
1 knivspids salt

Fyld:
2 spsk olie
1-2 gule løg i skiver
2 peberfrugter skåret i skiver
1 squash, (200 g) i skiver
1 dåse tomater, grovhakkede
1 dl grønsagsbouillon
1 fed hvidløg, presset
2 tsk oregano
salt, peber, revet ost

Sådan gør du

Pastadej:

  1. Bland Semper Mix eller Semper Mix med Fiber med olie, vand og salt. Rør blandingen godt sammen og ælt herefter til en blød og smidig dej.
  2. Del dejen i fire stykker og rul ud til en størrelse, der passer til format der skal anvendes.

Fyld:

  1. Svits grøntsagerne i olien.
  2. Tilsæt bouillon, tomater, salt og krydderier.
  3. Kog under låg i ca 10 minuter. Smag til med salt og peber.

Smør en ovnfast form med olie. Læg en pastaplade i bunden og fyld på med grøntsagerne og plader. Afslut med grøntsager og revet ost. Bag i ovnen ved 200 grader i ca 30 minuter. 

Tip!

Spar tid - prøv også Semper færdiglavede lasagneplader som gør sig lige så godt til lasagnen!

Hjem / Opskrifter / Glutenfri grøn lasagne