Glutenfri græskarkage med glasur
Kager og sødt

Glutenfri græskarkage

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

En kage som kan bages året rundt, men som passer ekstra godt om efteråret. Hvorfor ikke invitere dine venner på en halloween snack?

  • Tilberedningstid
    75 minutter
  • Portioner
    10-12 stykker
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker sammen.

  2. Tilsæt æggene, et ad gangen. Skræl og finriv græskaret og rør det i dejen.

  3. Sæt ovnen på 175° C.

  4. Bland Semper Fin Mix, bagepulver og kanel, og rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt og meldrysset springform, ca 24 cm i diameter. Brug fx Semper Pofiber.

  5. Bag kagen i den nederste del af ovnen i ca. 40 minutter.

  6. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af.

  7. Bland smør, flødeost, flormelis og vaniljesukker til en glasur og lad den stå et stykke tid i køleskabet.

  8. Fordel glasuren på kagen og lad kagen stå i køleskabet indtil servering.

    Tip! Ristede græskarkerner: Skyl og rens kernerne fra græskarkødet. Smør en ovnfast skål eller en bradepande med olie og kom græskarkerner og salt heri. Rist i ovnen ved 175° C i ca 20-30 minutter. De er færdige, når de har fået farve og begynder at dufte. 

Bruges i opskriften
Semper Fin Mix en glutenfri melblanding

FIN MIX