Glutenfri græskarkage
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
En kage som kan bages året rundt, men som passer ekstra godt om efteråret. Hvorfor ikke invitere dine venner på en halloween snack?
Tilberedningstid
75 minutterPortioner
10-12 stykkerSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Rør smør og sukker sammen.
Tilsæt æggene, et ad gangen. Skræl og finriv græskaret og rør det i dejen.
Sæt ovnen på 175° C.
Bland Semper Fin Mix, bagepulver og kanel, og rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt og meldrysset springform, ca 24 cm i diameter. Brug fx Semper Pofiber.
Bag kagen i den nederste del af ovnen i ca. 40 minutter.
Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af.
Bland smør, flødeost, flormelis og vaniljesukker til en glasur og lad den stå et stykke tid i køleskabet.
Fordel glasuren på kagen og lad kagen stå i køleskabet indtil servering.
Tip! Ristede græskarkerner: Skyl og rens kernerne fra græskarkødet. Smør en ovnfast skål eller en bradepande med olie og kom græskarkerner og salt heri. Rist i ovnen ved 175° C i ca 20-30 minutter. De er færdige, når de har fået farve og begynder at dufte.