Glutenfri drømmekage - opskrift
Kager og sødt

Glutenfri drømmekage

Anmeldelser

(49 votes)

(49 votes)

Drømmekage er, som navnet antyder, drømmeagtig god!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    12 stykker
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Varm mælk og smør i en gryde, til smørret er smeltet. Stil det til side. Pisk æg og sukker i en skål, til blandingen er hvid, tyk og skummende.

  3. Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i æggemassen og vend med let hånd, til dejen er blandet. Bland forsigtigt mælke-smørblandingen i.

  4. Hæld dejen i en smurt og melet bradepande og bag kagen på midterste rille i den varme ovn i 20 minutter.

  5. Lav imens fyldet ved at blande smør, kokosmel, brun farin og mælk i en gryde. Rør i det under opvarmning, til alt sukkeret er smeltet, og fyldet er godt blandet sammen.

  6. Fordel fyldet på den bagte kage og bag den i yderligere 5 minutter i ovnen.

  7. Tag kagen ud og lad den køle af til stuetemperatur.

Bruges i opskriften
Semper Fin Mix en glutenfri melblanding

FIN MIX