Glutenfri crunchy æble havre cookies

Simple cookies med smag af æbletærte.

20 45 min
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

2 dl Semper Boghvede & Teff mel
1 ½ dl Semper Havregryn
100 g lunt smør
1 spsk lys sirup
½ dl rørsukker
1 knivspids salt
1 ½ tsk vaniljesukker
1 ½ tsk bagepulver
½ tsk kanel
2 spsk æblejuice
¾ dl tørrede æbleterninger eller æbleringe, hakket

 

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C.

  2. Blend mel, smør, sirup, rørsukker, salt, vaniljesukker, bagepulver og kanel i en foodprocessor til en grynet masse.

  3. Tilsæt æblejuice, havregryn og æbleterninger og fortsæt med at blende.

  4. Ælt dejen til en rulle, som er omkring 5 cm tyk og skær i skiver som er omkring 1/2 cm tykke. Placer skiverne på en bageplade med bagepapir.

  5. Bag kagerne i midten af ovnen i ca. 12 minutter eller indtil de er gyldne.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri crunchy æble havre cookies