Glutenfri cookie-dough yogurt-is

Skøn dessert som alle vil elske.

43 timer
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

1 pakke Semper Triple Chocolate Cookies
2 dl Semper Mix eller Fin Mix
100 g smør
1 dl brun farin
1 æg
½ tsk salt
½ tsk vaniljesukker
100 g mørk chokolade
50 g hasselnødder (kan erstattes af mandler)
3 ½ dl vaniljeyoghurt

Sådan gør du

1. Bland smør, brun farin, æg, salt og vaniljesukker med en elpisker i en skål.
2. Tilsæt melmix og rør sammen.
3. Hak chokoladen og hasselnødderne groft og rør ned i dejen. 
4. Tilsæt yoghurt og rør sammen igen.
5. Fordel dejen i en isform. Drys Semper Triple Chocolate Cookies på toppen. Dæk til med låg i form af folie og lad isen stå i fryseren i mindst 3 timer.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri cookie-dough yogurt-is