Glutenfri chokolademousse

Klassikeren som alle holder af.

420 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Chokolademousse:
1 avocado
4 bananer
4 spsk kakao
3 store dadler uden sten
¼ tsk kanel

Kokosflødeskum:
1 dåse kokosmælk
½ tsk vaniljesukker eller vaniljepulver
1 spsk honning

Kirsebærfyld:
3 ½ dl optøede frosne kirsebær

Topping:
Friske kirsebær
Glutenfri chokolade, hakket 
1 pakke Semper White Chocolate Brazil Nut Cookies eller Semper Triple Chocolate Cookies

Sådan gør du

1. Mix avocado, bananer og kakao i en foodprocessor eller blender. Tilsæt dadler og kakao. Mix/blend i nogle minutter indtil dejen er jævn og cremet.
2. Åben dåsen med kokosfløde. Skrab det tykke yderste lag fløde fra med en ske. 
3. Tilsæt honning og vaniljepulver til den resterende flydende kokosmælk. Pisk kokosmælken til den opnår en konsistens som flødeskum (i ca. 3 minutter).
4. Anret i et serveringsglas: Knus en cookie i bunden af glasset. Fordel derefter et lag med kirsebær, chokolademousse, knust cookie og kokosflødeskum. 
5. Pynt med hakket chokolade, knust cookies og friske kirsebær på toppen.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri chokolademousse