Glutenfri chokoladekage pyntet med kokos og jordbær
Kager og sødt

Glutenfri chokoladekage med kaffeglasur

Anmeldelser

(55 votes)

(55 votes)

Kaldes også kærlighedskager, hvilket giver god mening efter første bid. De lækre kager kalder i hvert fald kærligheden frem!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    28 stykker
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225° C.

  2. Smelt smørret. Pisk æg og sukker luftigt i en skål.

  3. Bland Semper melmix, bagepulver, vaniljesukker og sigtet kakao og rør det sammen med mælken og det afkølede smør. Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.

  4. Bag kagen i ca. 15 minutter.

  5. Smelt smørret til glasuren. Lad det køle af.

  6. Bland flormelis, kaffe, kakao, vaniljesukker. Hæld smørret i og bland til en ensartet masse.

  7. Kom glasur på den varme kage. Drys med kokos. Lad kagen køle af og skær den så ud i firkantede stykker. Alternativt kan kagen sagtens nydes uden glasur.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Mix en glutenfri melblanding

MIX GLUTENFRI

Semper Fin Mix en glutenfri melblanding

FIN MIX