Glutenfri chiaknækbrødkugler

Delikate chokoladeboller

Disse chiakugler indeholder alt det gode: Salt, sødt og sprødt med chokolade, hvad kan man ønske sig mere? Derfor er de helt perfekt at have derhjemme, de passer til både kaffen og festen, eller når du bare er lidt lækkersulten. At de desuden er hurtige at lave er bare endnu et plus.

20 stk30 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

  • 3 stk. Semper Superknäcke Chia
  • 15 udkernede dadler
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 dl peanutbutter
  • 2 spsk. kakao
  • 1 dl usaltede cashewnødder

  • 50 g mørk chokolade
  • 5 stk. knuste Semper Superknäcke Chia til at rulle kuglerne i

Sådan gør du

  1. Bland knækbrød, dadler, kokosolie, peanutbutter, kakao og cashewnødder i en foodprocessor til en fin dej. Det gør ikke noget, om der er lidt større stykker af nogle af ingredienserne.

  2. Smelt mørk chokolade, rul 20 kugler, som derefter rulles i smeltet chokolade og knust knækbrød.

  3. Opbevares i køleskabet, men nydes ved stuetemperatur. 

Hjem / Opskrifter / Glutenfri chiaknækbrødkugler