Glutenfri cheesecake

Pyntet med dine favoritbær

En klassiker, her i en lækker og glutenfri udgave.

10-121 time og 45 minutter
Average: 5 (2 votes)
2 Stemmer

Ingredienser

Bund:
1 pakke Semper Digestivekiks
1 ½ spsk sukker
4 spsk smør, smeltet

Fyld:
400 g flødeost
2 æg
1 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
revet skal fra en halv citron

Pynt: flormelis og dine favortibær fx jordbær og hindbær

Sådan gør du

Bund:

  1. Forvarm ovnen til 175° C. Læg kiksene i en plastpose og knus dem med f.eks. en kagerulle.

  2. Bland kiksene med sukker og smør.

  3. Tryk massen ud i en springform (24 cm diameter).

Fyld:


  1. Rør flødeosten blød. Pisk æg og sukker luftigt og tilsæt flødeosten. Bland med vanilje og citronskal.

  2. Hæld dejen i bageformen og bag i ca. 40 minutter. Lad kagen afkøle i køleskabet. Sigt flormelis henover kagen og server kagen kold.

Tip! Bag din cheesecake i mindre former, det er både praktisk og nemt. Små kager fylder mindre i fryseren, og er perfekt til at tage frem, når du får besøg.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri cheesecake