Glutenfri cannelloni med ricotta og svampe
Middag

Glutenfri cannelloni med ricotta & svampe

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

En god klassisk italiensk ret som er velegnet til både hverdag og fest. Fyldt med spinat, ricotta og gorgonzola.

  • Tilberedningstid
    25 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Kog lasagnepladerne efter

  2. anvisningerne på emballagen.

  3. Hak champignon og steg i smør til de har fået farve. Lad dem afkøle.

  4. Bland ricotta, gorgonzola og champignon. Smag til med salt og peber.

  5. Fordel 1 stor spiseske med ostblandning på hver lasagneplade.

  6. Top osteblandingen med spinat.

  7. Rul lasagnepladerne sammen og placer dem i et ovnfast fad.

  8. Sæt ovnen på 175° C.

  9. I en gryde: kog fløde, hvidvin, hvidløg, salt og peber op. Lad det afkøle.

  10. Hæld saucen over lasagnerullerne og riv parmesan over.

  11. Bag i ovnen i ca 25-30 minutter.

Bruges i opskriften
Glutenfri Lasagneplader fra Semper Glutenfri - samme gode pasta i nyt design

LASAGNEPLADER