Glutenfri cannelloni

En god klassisk italiensk ret som er velegnet til både hverdag og fest. Fyldt med spinat, ricotta og gorgonzola.

425 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Lasagne, kogte
2 pakker à 250g ricotta
3 dl parmesan
2 fed hvidløg
1 pakke gorgonzola
4 dl spinat
1,5 spsk hvidvin
1,5 dl fløde
6 små champignon (valgfri)
Peber og salt efter smag

Sådan gør du

  1. Kog lasagnepladerne efter anvisningerne på emballagen.
  2. Hak champignon og steg i smør til de har fået farve. Lad dem afkøle.
  3. Bland ricotta, gorgonzola og champignon. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel 1 stor spiseske med ostblandning på hver lasagneplade.
  5. Top osteblandingen med spinat.
  6. Rul lasagnepladerne sammen og placer dem i et ovnfast fad.
  7. Sæt ovnen på 175 °C.
  8. I en gryde: kog fløde, hvidvin, hvidløg, salt og peber op. Lad det afkøle.
  9. Hæld saucen over lasagnerullerne og riv parmesan over.
  10. Bag i ovnen i ca 25-30 min.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri cannelloni